2010. október 1., péntek

Jöttünk

A feszt kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel indult. Az előtérben a dvd-lejátszó szintén, bár az már puszta emberbaráti szeretetből is elindulhatott volna. Mikor már vagy tizen álltuk körül és mindenki beleadta a szakértelmét, csak beadta a derekát és lejátszodta a fesztvideót és a fesztprogramot is.

A teremben egy gyors köszöntő után egy igazi figurás előadás következett, de erről majd Emőke bővebben. Egy kávé a livingben aztán Luv. Ezt már kicsit nehezebb volt „kiheverni”, kinek ezért, kinek azért és erre már nem volt elég egy kávé.

A nagyszínpadon Tündérground, kicsit öregesen, ráérősen és álmosan. (előadásokon is pont így fetrengenek az emberek a székekben, csak nem látszik a sötétben?!) A nézőtér jobb oldalán viszont a helyiek mentik a helyzetet: négy-öt lelkes fiatal pattogta végig a koncertet.

Még nem volt vége a koncertnek, de már „ellenbuli” indult a livingben. Hosszas viták alapjául szolgáló előadónk egész éjjel támasztotta a sörös hűtőt, mások a pultot. Ki mit ért. Fergeteges buli reggelig, ma meg fájó fejek, karikás szemek és nagymosolyok köszöntöttek. Meg kétségbeesett irodakulcs-keresés, de ezt nem mondom el senkinek, mert nem akarom reklámozni a szétszortságunk...

Folyt. Köv.

Kata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése